CISÁRSKY REZ JE TIEŽ ZAČIATOK!

  • Každý rodič chce pre svoje bábätko len to najlepšie. 
  • Náš tím expertov sa venuje  odkrývaniu tajomstva materského mlieka a vkladá všetky vedomosti do vývoja nových receptúr.
  • Viete, že mnohé štúdie uvádzajú, že 70 – 80 % nášho imunitného systému sa nachádza práve v črevách?

CISÁRSKY REZ JE TIEŽ ZAČIATOK!


Asi s určitosťou môžeme povedať, že každý rodič chce pre svoje bábätko len to najlepšie. A aby ste si mohli byť istí aj Vy pri výžive svojich najmilších, narodených cisárskym rezom, venuje sa náš tím expertov odkrývaniu tajomstva materského mlieka a vkladá všetky vedomosti do vývoja nových receptúr. Berie do úvahy aj to, ako bábätko prišlo na svet.

Viete, že mnohé štúdie uvádzajú, že 70 – 80 % nášho imunitného systému sa nachádza práve v črevách?

K rozvoju črevnej mikrobioty u detí dochádza už v ranom detstve a je ovplyvnený mnohými faktormi, jedným z nich je aj výživa bábätka. Materské mlieko obsahuje oligosacharidy a aj živé baktérie, čo je pre bábätko veľmi prospešné. Zloženie materského mlieka je našou inšpiráciou pre inovácie v oblasti dojčenskej a detskej výživy.

Imunitný systém dieťaťa je podporovaný počas prirodzeného pôrodu prostredníctvom matkiných bifidobaktérií, ktoré preniknú do čriev bábätka.

Asi s jistotou můžeme říci, že každý rodič chce pro své miminko jen to nejlepší. A abyste si mohli 



Receptúra inšpirovaná potrebami detí narodených cisárskym rezom

Sme hrdí na to, že práve v apríli, ktorý je každoročne pripomínaný ako mesiac cisárskych pôrodov pod záštitou medzinárodnej neziskovej organizácie ICAN, predstavujeme novinku pre rodičov, ktorí chcú podporiť vyvíjajúci sa imunitný systém1 svojho dieťaťa. 

Predstavujeme Vám NOVINKU – našu unikátnu receptúru následného dojčenského mlieka Nutrilon® 2 Profutura® CESARBIOTIK™ PRE BÁBÄTKÁ NARODENÉ CISÁRSKYM REZOM, ktoré nemôžu byť dojčené. Receptúra je bez palmového oleja a špeciálne vyvinutá na podporu imunitného systému1 dieťaťa.

Obsahuje jedinečnú kombináciu bifidobaktérií Bifidobacterium breve a oligosacharidov GOS/FOS. Zloženie je navyše obohatené o vitamíny C a D na podporu imunity1 a nenasýtené mastné kyseliny omega-3 (ALA a DHA)2 na podporu vývoja. Receptúra obsahuje aj oligosacharid materského mlieka HMO 2'FL.


Cesarbiotik


Nová praktická dóza prináša vyšší komfort



Prémiové balenie pre vás!

Nutrilon® 2 Profutura® CESARBIOTIK™ je k dispozícii v obale s moderným dizajnom a množstvom ďalších výhod. Plechovka je vybavená systémom otvárania s poistkou a zabezpečuje tak jednoduchšiu a hygienickú manipuláciu s mliečnym práškom. Odmerka má svoje vopred určené miesto. Zacvaknete ju na bezpečné miesto tak, aby nebola v kontakte s práškom. Všetko jednoducho a ľahko.

Podívejte se, jak se plechovka správně otevírá.    


Myslíme na prírodu

Naše produkty sa snažíme vyrábať v súlade s ekologickými zásadami a chrániť tak našu prírodu. Obaly sú šetrné k prírode a plne recyklovateľné. Naše továrne využívajú 100 % energie z obnoviteľných zdrojov.

Pozrite si nové následné dojčenské mlieko Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™.





2´FL = 2´fukozyllaktóza.

1. Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému, podľa požiadaviek legislatívy všetky následné mlieka obsahujú vitamíny C a D. 2. Tak, ako všetky následné mlieka podľa požiadaviek legislatívy obsahuje následné mlieko kyselinu dokosahexaenovú a tiež kyselinu alfa-linolénovú, ktorá prispieva k rozvoju mozgu a nervovej sústavy.

Dojčenie je najlepším spôsobom výživy detí. Dojčenská výživa sa má používať na odporúčanie lekára. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obale.

Související články

Zjistěte více o mateřství

mom and baby

Spojte sa s našou poradňou odborníkov

Potrebujete radu? Spojte sa s nami. Pomôžeme vám s otázkami týkajúcich sa tehotenstva, materstva, rodičovstva alebo výživy detí.

Na vaše otázky sme pripravení odpovedať každý všedný deň od 8:30 do 16:00.

Dôležité upozornenie

Pre výživu novorodencov a dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením a kvalitou živín, materské mlieko. Dojčenská výživa by mala byť používaná len na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí, farmacie alebo starostlivosti o matku a dieťa. Svetová zdravotnícka organizácia doporučuje výhradné dojčenie do 6 mesiacov veku dieťaťa, a pokiaľ je to možné, pokračovat v dojčení až do dvoch rokov veku dieťaťa. Vždy majte na pamäti, že rozhodnutie prestať dojčiť môže byť nevratné. Prechod na dojčenskú výživu má i zvýšené finančné a sociálne dopady oproti dojčeniu. Pre zdravie dojčaťa je důležité dôsledne dodržiavať doporučený postup prípravy, dávkovanie a použitie dojčenskej výživy uvedený na obale. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch. Batoľacie mlieka, príkrmy, kaše a sušienky majú byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy. Potraviny pre zvláštnu výživu. 

x